Barre Fitness – Ta fram din inre ballerina

Language: Swedish

Vill du få en dansares kropp utan åratals slit vid stången? Barre är träningsformen som passar den träningsvana lika väl som nybörjaren och du behöver aldrig ha tagit en danssteg tidigare för att klara av detta pass. Efter ett pass kommer du att känna skillnad och efter 10 pass kommer du att se skillnad!

 

10 STUDENTS ENROLLED
 • Profile photo of Majken
 • Profile photo of Mariel
 • Profile photo of Ville Lintamo
 • Profile photo of Cecilia Westerlund
 • Profile photo of harald broström
 • Profile photo of Jessica Svensson

Barre är träningsformen som gjort succé i Hollywood, för vem vill inte få en kropp som en ballerina? Barre är en träningsform som kombinerar tekniken i balett med pilates och yoga. Kombinationen av dessa metoder ger ett tufft träningspass som snabbt ger synbara resultat och du behöver inte några som helst danskunskaper för att kunna vara med på passet. 

Det här får du ut av att träna Barre Fitness:

 • Ökad fettförbränning
 • Förbättrad uthålligheten
 • En stark kropp med elegant hållning .
 • De långa muskler som är karaktäristiska för dansare.
 • Förbättrad balansen.
 • Ökad smidighet

Klassen är uppbyggd så att vi börjar med en kort uppvärmning för att öka pulsen och värma upp kroppen innan vi går över till själva “stångövningarna”. I en barrestudio använder vi oss av balettstång, men det går precis lika bra med en stabil stol eller fönsterbräda. Här ligger fokus på ben och rumpa, men genom att vi under hela passet även fokuserar på att hålla överkroppen stabil så kommer du inte bara att ge rumpan ett lysft utan även få resultat som bättre bålstabilitet och förbättrad hållning. 

Vi går sedan över till att lägga oss på golvet så en träningsmatta kan vara bra att ha till hands. Här kommer du att få jobba ordentligt med magen, men även med armar och rygg.

Slutligen varvar vi ner med en skön yogastretch som kommer att ge dig ökad rörlighet. 

Första gången känner du antagligen att musklerna börjar skaka under de set vi kör mycket ben. Det är för att du jobbar med muskler som i vanliga fall inte får jobba så hårt. Försök att hålla ut! När du känner att du inte orkar med är det bara någar repitiotioner kvar och sedan får du stretcha ut muskeln du jobbade med, 

Du kommer att få flera alternativ på de rörelser som är med i passet. Börja med den lättare versionen och gå sedan över till de mer avancerade alternativen när du byggt upp styrkan i kroppnen Första delen av kursen innehåller inga hopp och endast kroppen som vikt så även du som tex har knäbroblem kommer att kunna vara med så länge du kan böja benen så mycket att hälarna inte lyfts. Att gå längre än så är inte att rekommendera vid knäproblem, men inga djupare pliéer (benböj) är med i den här kursem. 

 

Course Curriculum

Träningsprogram
Träffa din tränare


1 Minutes 1 Seconds
Introduktion


9 Minutes 36 Seconds
Uppvärmning


9 Minutes 36 Seconds
Barre-Program


24 Minutes 59 Seconds
Styrkeövningar


13 Minutes 59 Seconds

Course Reviews

 1. Profile photo of Rebecca Rebecca says:

  Rolig och effektiv träning!
  Har haft så kul när jag kört den här Barre kursen. Jag var rädd att jag skulle ha svårt att hänga med men det gick bra redan efter andra passet. Sen har jag haft en riktig träningsverk varje gång jag kört det också. Kan absolut rekommendera det här!

 2. Profile photo of Freja Freja says:

  Great workout!
  This is the best form of training I have ever tried.

  / Freja

Bli medlemBUY THIS COURSE

Cart

Advanced Course Search

Valutaomvandlare


Kundvagn

Sök Kurs