Grunderna i Mindful Tapping – för kropp och hjärna i balans.

Language: Swedish

Är livet lite väl stressigt ibland? Lite för mycket känslor, tankar och bekymmer? Vill du lära dig ett enkelt, effektivt redskap som gör att du kan minska stressen på djupet? Som gör att du inte ens triggas igång av samma saker längre? Vill du förstå dig själv, din hjärna och hur ditt livsbagage formar din stresstålighet? Lär dig Mindful Tapping!

 

43 STUDENTS ENROLLED
  • Profile photo of Ulla
  • Profile photo of Anne
  • Profile photo of Birgitta
  • Profile photo of Yvonne
  • Profile photo of Sissi
  • Profile photo of Karin

Mindful Tapping – Ett livsverktyg på riktigt

Får du en klump i magen av nervositet inför en presentation eller tävling? Besväras du av att lätt blir upprörd, arg eller skäller ut andra? Känner skuld inför en massa saker du gjort eller inte gjort? Blir du orolig eller får ångest i vissa situationer? Har du svårt att sova? Genomgår du en separation med alla de utmaningar det innebär? Då vet du nog att det behövs mer än lättköpta råd och påklistrad positivism.

Tänk om det fanns en lösning. På riktigt. Som du kunde göra själv. Där oron gav vika, det blev tyst i huvudet och orosklumpen försvann. Direkt. Så att du blev lugn och kände tillförsikt. Vad skulle det betyda för dig?

Senaste neurobiologiska forskningen visar att ett inåtvänt fokus (Mindfulness) tillsammans med metoder som lugnar känslohjärnan (Tapping) är det nya effektiva sättet att ta hand om stress. I Mindful Tapping lär du dig att göra detta själv. Du får makten i dina egna händer och kan förändra ditt liv, dina känslor, dina tankar och dina beteenden på riktigt, från grunden och med varaktiga resultat.

Förstå stress och känslor genom modern neurobiologi

Kom med på en kurs som ger dig modern kunskap om hjärna, nervsystem, stress och minnen. En kurs som får dig att förstå hur du fungerar. En kurs som ger dig insikter om dig själv. Som får dig att förstå att dina jobbiga känslor och tankar inte är konstiga, utan naturliga reaktioner på det du varit med om i livet. En kurs som ger dig ett redskap för livet, som gör att du kan minska stressen vid situationer som triggar dig på riktigt. På egen hand. I din vardag. När du behöver det.

Lugna kropp och hjärna – Släpp stressen

Du kommer lära dig hur din hjärna och kropp samverkar och varför det inte är så lätt att kommunicera med känslohjärnan på ett rationellt och logiskt plan. När du förstår att din hjärna drar igång stressreaktionerna på ett djupare plan – och att du reagerat innan du ens är medveten om det – kommer du också förstå varför verklig förändring kräver mer än att önska eller förstå. Du kommer förstå innebörden av uttrycket ”kroppen minns” och varför det är så viktigt att ha med kroppen och det du känner för att kunna förändra hur du mår. Och att det samtidigt krävs metoder som lugnar din känslohjärna så att nervsystemet kan släppa stressen på en djupare nivå.

Lär dig ett livsverktyg

Rent praktiskt lär du dig ”problemfokuserad mindfulness” i kombination av fysisk stimulering (tapping) – Mindful Tapping. Denna kombination gör att du når din känslohjärna och omprogrammerar stressreaktioner på djupet. Låter det märkligt? Det kan man tycka. Men det är det modernaste sättet att ta hand om stress, baserat på framstående forskares insikter! Så häng på redan nu och lär dig du också!

 

Course Curriculum

VÄLKOMMEN TILL KURSEN!
Våra tips på hur du lär dig bäst!


5 Minutes 19 Seconds
Varför Mindful Tapping?


10 Minutes 37 Seconds
Lär känna Ann-Sofi


2 Minutes 49 Seconds
Lär känna Hanna


1 Minutes 36 Seconds
TAP OUT DAILY
TOD – enklaste varianten av Mindful Tapping


12 Minutes 21 Seconds
TEORI: HJÄRNAN & NERVSYSTEMET I STRESS & TRYGGHET
Föredrag om hjärna, nervsystem och stress.


34 Minutes 53 Seconds
PRAKTIK: LÄR DIG MINDFUL TAPPING FÖR JOBBIGA MINNEN
Lär dig problemfokuserad mindfulness tapping = Mindful Tapping


7 Minutes 32 Seconds
Guidad session: Mindful Tapping för jobbiga minnen


13 Minutes 27 Seconds
LYSSNA PÅ EN LIVE-SESSION & FÖLJ MED SJÄLV
Från övergripande problem till specifik händelse


TEORI: ATT SKRIVA OM MINNEN
Hur hjärnan kan “skriva om” minnen


8 Minutes 51 Seconds
TEORI: HUR LIVSHÄNDELSER FORMAR HJÄRNA, FYSIOLOGI OCH HÄLSA
Hur händelser i barndomen formar din hjärna och din fysiologi och på sikt formar din fysiska och psykiska hälsa.


17 Minutes 50 Seconds
BONUS - 1 timmes följ med på kurs
Ljudinspelning från grupp-session på Grundkurs


TIPS & RÅD: ANVÄND MINDFUL TAPPING I VARDAGEN
Tips och råd för hur du använder Mindful Tapping i vardagen.


7 Minutes 13 Seconds
MANUAL: Steg-för steg guide, tips och fallhistorier
Bild på tapping-punkter


Manual


Course Reviews

No Reviews found for this course.

Bli medlemBUY THIS COURSE

Cart

Advanced Course Search

Valutaomvandlare


Kundvagn

Sök Kurs