Hållbar viktnedgång

Language: Swedish

Alla förtjänar att tycka om det de ser i spegeln. Jag har själv haft ångest över min kropp och bestämde mig för att göra något åt saken. Genom att delta i min kurs får du:
– Hjälp till hälsosam viktnedgång
– Guidning varje vecka genom videos
– Träningsguidning
– Vid behov: Möjlighet till kickstartviktnedgång efter ditt 15veckors-program

3 STUDENTS ENROLLED
 • Profile photo of Rebecca
 • Profile photo of Rebecca
 • Profile photo of Ville Lintamo
 • Profile photo of Cecilia Westerlund
 • Profile photo of harald broström
 • Profile photo of Mia Andersson

Vill du få hjälp med en hälsosam viktnedgång?

Den här kursen är för dig som:

 • Inte är nöjd över vad du ser när du tittar dig själv i spegeln
 • Mår dåligt över hur kläder sitter
 • På grund av hälsoskäl behöver minska din vikt/fettmassa
 • Vill göra en smart och hälsosam viktnedgång som är menad för resten av ditt liv

Programmet innehåller:

 • 15 st videos med instruktioner/guidning för varje vecka
 • Hur du ska äta och träna
 • Basträningsprogram
 • PDF att kryssa i vad som gjorts
 • Videoinstruktioner för 43 övningar att lära sig och välja bland inklusive de utvalda till basträningsschemat

För att hjälpa dig med din viktnedgång ligger två kurser med i paketet. En kurs med träningsvideos och en kurs som hjälper dig att äta hälsosamt:

Bonus:

Om du inte fick den önskade viktnedgången under dina 15 veckor och du av en eller annan anledning fortfarande känner att du vill göra en större viktförändring, inkluderar jag ett 30-dagarprogram för kickstartviktminskning. Programmet innehåller 30 videoinstruktioner som du varje dag kollar på för att få veta hur du ska äta och träna för att rasa i vikt. Efteråt har du återigen möjlighet att ta dig an din hälsosamma livsstil genom att ta en titt på videomaterialet från ”Hållbar Viktnedgång”.

Du kommer även ha tillgång till ett forum där du kan ställa frågor och prata med andra deltagare om deras upplevelser. Stöd i grupp från andra är en viktig framgångsfaktor. Jag som kursledare kommer även vara delaktig i forumet!

Vem är Robert Svensson

Robert var den överviktige lille smålänningen med dåligt självförtroende som lyckades vända situationen. Med en Treårig Biomedicinutbildning med inriktning på Fysisk Träning arbetar jag med hälsa och driver bland annat FitnessPodden. Jag drivs av att se glädjen och tacksamheten hos de klienter jag hjälper oavsett om det gäller vikt-, styrke- eller smärtproblem. Jag kan ärligt beskriva mig själv som lycklig.

Att tänka på under kursen:

Varje vecka kommer du ta del av en ny instruktion där du får göra en kostförändring som du ska hålla under den period som du går igenom programmet. Tänk på att om du märker att kilona rinner av dig efter bara någon eller några av förändringarna, så behöver du inte föra in nya förändringar utan bara fortsätta med de du redan gjort. Hur många förändringar som behövs för resultat beror bland annat på hur stort kaloriöverskott (eller om du låg i balans) när du startade programmet. Kämpa hårt under denna period men kom ihåg att inte överdriva till den gräns att du mår fysiskt och psykiskt dåligt.

Det är viktigt att du är noga med teknik i träningsövningarna. Om en övning är för svår är det bättre att göra en lättare eker att avstå från att använda vikt istället för att göra fel. Ta gärna kontakt med någon som kan hjälpa dig att lära ut korrekt teknik i övningarna!

Course Curriculum

Course Reviews

 1. Bra kurs, bra lärare
  Det mest seriösa viktminskningsprogrammet hittills. Gillar att man tränar sig till en hälsosam viktnedgång. Jag sitter för mycket i jobbet och har lagt på mig några kilon per år. Har testat olika metoder som inte fungerat. Den här kursen gillar jag för den bygger på att man tränar samtidigt som man äter bra kost. Tycker att det är för dyrt att betala för enskilda PT-timmar på gym så kursen rekommenderas varmt! Man får träningsprogram och detaljerade videos beskriver hur man gör övningarna. Gillar också att man kan skicka frågor i forumet om man vill kontakta Robert. Hörde att Robert kommer att hålla webinars där vi som går kursen kan lyssna och sedan prata med varandra. När det kommer blir det full pott!

 2. Det fungerar!
  Så bra kurs. Är inne på min andra vecka nu. Jag känner mig hälsosammare och att det verkligen funkar. Jag gillar att Robert har gjort resan själv från överviktig till fit. Han förstår vad det handlar om. Tränar efter programmet och följer kostråden. Jag tränar omväxlande på gymmet och hemma. Har småbarn hemma så oftast lättare att träna hemma vilket jag gillar att man kan göra. Det här är ingen quickfix men jag har tillräckligt med sådana bakom mig. Nu vill jag jobba för en varaktig förändring.

Bli medlemBUY THIS COURSE
 • $11.65 / month with a 30-day free trial
 • 3 Hours 0 MinVideo
 • UNLIMITED ACCESS

Cart

Advanced Course Search

Valutaomvandlare


Kundvagn

Sök Kurs